Inschrijven Dār Al-Qur’ān PROJecT:

"Iedereen een kans, zelfstandig de QUR’ĀN LEREN lezen"

DEZE LINK MAG NIET GEDEELD WORDEN!

 

”Het Arabische alfabet ken ik niet (goed), maar ik wil het wel graag leren!”

 

Dār Al-Qur’ān van Moskee Roosendaal heeft de afgelopen tijd meer dan 15 klassen (voor zowel broeders als zusters) onderwezen, waarbij men stapsgewijs de Qur’ān leert lezen. Docenten hanteren hierbij de methode van ‘’ Al Qā’ida Nūrāniyya’’, een boekje waaruit men de Arabische tekst leert lezen met de juiste uitspraak om zo de Qur’ān recitatie haar recht te kunnen geven.

 

Het doel van dit programma is dat je na 20 weken in staat zult zijn om zelfstandig de Qur’ān (het woord van Allah) te lezen. Deze succesvolle methode heeft al vele studenten geholpen om hun leesvaardigheid te ontwikkelen.

 

Er is twee keer per jaar een mogelijkheid om deel te nemen aan de cursus: een keer in september en een keer in februari. Er zijn verschillende dagen en tijden beschikbaar voor zowel broeders als zusters. Hierbij is het mogelijk om een van de volgende opties te kiezen:

 

Broeders:

– Dinsdagen van 20:15-22:15

– Woensdagen van 20:15-22:15

Zusters:

– Maandagen van 19:00-21:00

– Dinsdagen van 09:30-11:30

– Woensdagen van 19:00-21:00

 

Laat deze prachtige kans dus niet aan je voorbijgaan om jezelf verder te ontwikkelen, ter wille van Allah s.w.t. Schrijf je snel in en ontdek de wonderlijke wereld van het Arabisch lezen!


MAAK JOUW INSCHRIJVING HIERONDER DEFINITIEF DOOR DE JUISTE LESDAG TE KIEZEN EN TE VOLDOEN AAN DE BETALINGSVERPLICHTING

BELANGRIJKE DISCLAIMER:

Deze link is uitsluitend bedoeld voor degenen die op de juiste positie in de wachtlijst staan EN daadwerkelijk een mail hebben gekregen met de inschrijflink. 

Wij zullen grondig controleren of iedereen die zich heeft ingeschreven daadwerkelijk op de wachtlijst staat. Indien dit niet het geval is, wordt men niet ingedeeld én wordt het inschrijfgeld NIET teruggestort.

Heb je hier toch vragen over? Stuur dan een mail naar info@dar-alquran.nl

Beschikbare IEK lesdagen voor broeders

Beschikbare IEK lesdagen voor zusters