Inschrijven Dār Al-Qur’ān Cursus:

Islamitische opvoeding

UPDATE: Volgeboekt

Vanuit Dār Al-Qur’ān bieden we in samenwerking met Islam-Wise tijdens de Ramadan een cursus basiskennis islamitische opvoeding aan voor onze zusters. Als u kinderen heeft en wilt weten hoe u ze islamitisch kunt opvoeden, kan deze module passend voor u zijn.

Tijdens de Basiscursus Islamitische Opvoeding krijgen de zusters handvatten en maken ze kennis met vier domeinen binnen de islamitische opvoeding:

  • Hoe bouw ik imaan op bij mijn kinderen
  • Hoe stimuleer ik goed gedrag bij mijn kinderen
  • Hoe bespreek ik seksualiteit met mijn kinderen
  • Hoe bereid ik mijn kinderen voor op de maatschappij

Op elke cursusdag zal één van deze aspecten uitgebreid besproken worden aan de hand van voorbeelden uit de Quran en Soenna, met een vertaalslag naar de huidige praktijk.

Zuster Asmaa Claasen van Islam-wise.nl zal deze lessen geven. Zuster Asmaa staat bekend om haar interactieve lessen en maakt de lessen toegankelijk voor iedereen. Het belooft dus een leerzame cursus te worden voor onze zusters.

De cursus wordt op alle zaterdagen van de Ramadan gegeven en begint om 13:15 uur en eindigt om 15:00 uur. Wilt u deelnemen? Schrijf u dan in via het digitale inschrijfformulier hieronder. De eigen bijdrage is €25,- en wees er snel bij, want er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vol is vol.

Inschrijven is nog niet mogelijk!Inschrijven is niet meer mogelijkMELD JE AAN VOOR DE CURSUS!

INSCHRIJFFORMULIER