Een eeuwige
rustplaats

We hebben alhamdoulillah in totaal ruim 1.8 miljoen euro opgehaald. We zijn er nog niet en blijven doorgaan.

Doel: €2.500.000
€ 1.800.000 * 72%

* Toegezegd bedrag

Steun de Islamitische Begraafplaats Roosendaal

Wil jij bijdragen aan een nobel doel?

Hierbij een prachtig initiatief die de gemeenschap van Roosendaal heeft opgericht. Namelijk het realiseren van een begraafplaats met eeuwige grafrust voor onze geliefde moslimbroeders en zusters.

Moslims in Nederland hebben steeds meer behoefte aan een eigen begraafplaats die voldoet aan de islamitische voorschriften.

Door de Islamitische Begraafplaats Roosendaal (IBR) te steunen help jij niet alleen moslims een waardig afscheid te hebben, maar ook vanuit praktisch oogpunt de nabijheid van eventuele nabestaanden. Daarnaast draag jij bij aan het vervullen van een essentiële behoefte in de moslimgemeenschap.

Steun jij tijdens deze heilige maand Ramadan dit prachtig initiatief?

Moge Allah eenieder zegenen en het realiseren van deze begraafplaats vergemakkelijken.  #IKSTEUNIBR

Overleden
geliefden

Het hebben van een Islamitische begraafplaats is van groot belang voor moslims, omdat het zorgt voor respect voor overleden geliefden.

Religieuze voorschriften

Met een eigen begraafplaats kunnen moslims deze rituelen volledig naleven en zorgen voor een waardig afscheid volgens hun geloof.

Nabestaanden steunen

Een Islamitische begraafplaats is ook belangrijk, omdat het nabestaanden steunt bij het rouwproces.

Nobel
doel

Dit is een nobel doel dat ons allen verenigt en kan helpen om de samenleving te versterken.

Laten we samenwerken om deze mooie droom te verwezenlijken en deze boodschap te verspreiden onder onze naasten.

Kijk de live op

Youtube

U kunt op vrijdag 1 december, zaterdag 2 december en zondag 3 december de live sessie volgen via YouTube en zo betrokken blijven bij alles wat er gaat gebeuren.

Facebook

U kunt op vrijdag 1 december, zaterdag 2 december en zondag 3 december de live sessie volgen via YouTube en zo betrokken blijven bij alles wat er gaat gebeuren.

TikTok

Als u geïnteresseerd bent in de Islamitische Begraafplaats Roosendaal en Moskee Roosendaal wilt ondersteunen, zorg er dan voor dat u zich abonneert op het Tiktok-kanaal

Sponors

Steun de Islamitische Begraafplaats Roosendaal

De Islamitische begraafplaats Roosendaal wordt momenteel gefinancierd door de moslimgemeenschap en er worden regelmatig inzamelingsacties georganiseerd om de begraafplaats te ondersteunen. Door bij te dragen aan deze initiatieven, kunt u als moslims samenwerken aan een gemeenschappelijk doel en bijdragen aan de waardige begrafenis van overleden geliefden.

Bij de IBR staat respect voor de overledene centraal en wordt er gezorgd voor een traditionele en respectvolle begrafenis volgens islamitische voorschriften. Het is daarom van groot belang om deze begraafplaats te ondersteunen en de moslimgemeenschap te steunen in hun zoektocht naar een waardige begrafenis.

Donatieformulier

€ 51.507,50