Atik Stadion

Benefiet Voetbalwedstrijd op 25 Februari 2024

Doel: €2.500.000

€ 1.800.000 * 72%

* Toegezegd bedrag

Atik Stadion

Beste voetballiefhebber en medesupporter,

Op zondag 25 februari 2024 staat er iets bijzonders te gebeuren in het Atik stadion – een dag waarop sport en solidariteit samenkomen voor een nobel doel. Wij nodigen jou van harte uit naar onze benefiet, een evenement dat niet alleen de passie voor voetbal viert, maar ook een positieve impact zal hebben op onze gemeenschap.

Momenteel zijn wij vastberaden om een belangrijk doel te bereiken: de realisatie van een begraafplaats die een rustplaats zal bieden aan dierbaren die ons ontvallen zijn. We geloven sterk in de kracht van samenwerking en solidariteit, en daarom hebben we jouw hulp nodig om dit doel te verwezenlijken.

De benefiet voetbalwedstrijd op 25 februari is niet alleen een kans om te genieten van spannend voetbal, maar ook een gelegenheid om bij te dragen aan een zinvolle zaak. De opbrengsten van het evenement zullen gaan naar de realisatie van de begraafplaats. Elk bedrag, groot of klein, brengt ons dichter bij het verwezenlijken van deze belangrijke gemeenschapsdroom.

Jouw steun is van onschatbare waarde. Deel deze pagina met je vrienden, familie en omgeving, en laten we samen streven naar een gemeenschap die om haar leden geeft. Samen kunnen we het verschil maken.

Bedankt voor jouw betrokkenheid en steun. We kijken uit naar een geweldige dag vol voetbal, vriendschap en solidariteit in het Atik stadion op 25 februari 2024.

Veelgestelde vragen

De opbrengsten van het evenement zullen gaan naar de realisatie van een islamitische begraafplaats. Elk bedrag, groot of klein, brengt ons dichter bij het verwezenlijken van deze belangrijke gemeenschapsdroom.

Er zijn vier soorten categorieën kaarten beschikbaar:
LET OP
 VIP: Onbeperkt drinken en hapjes.

VIP – Toegang
Voltaside (Oost Tribune) – Poort 1 –> €21,-
Zuidtribune – Poort 2 –> €26,-
Vrouw/kind (West Tribune)  – Poort 4 –> €21,-
Maak kind(eren) blij met een ticket! –> €21,- 

*^Vul “jc@moskeeroosendaal.nl in bij e-mail^*

Parkeerkaart –> €6,-

Alle ticket prijzen zijn incl. servicekosten.

Bewaar uw entreeticket goed, deze maakt kans op een prijs! 
O.a. Fatbike t.w.v. €1.200,- , MB Nutrition supplementen, PlayStation 5 en veel meer!

Culturele en Religieuze Diversiteit

Roosendaal is een stad met een groeiende en diverse bevolking. Het hebben van een Islamitische Begraafplaats is essentieel om de behoeften van de islamitische gemeenschap te respecteren en te ondersteunen. Het toont de culturele en religieuze diversiteit van de stad en bevordert interculturele harmonie.

Gemeenschapsgevoel

Roosendaal is een stad met een groeiende en diverse bevolking. Het hebben van een Islamitische Begraafplaats is essentieel om de behoeften van de islamitische gemeenschap te respecteren en te ondersteunen. Het toont de culturele en religieuze diversiteit van de stad en bevordert interculturele harmonie.

Respect

Een Islamitische Begraafplaats biedt een plek waar de islamitische gemeenschap hun dierbaren volgens de islamitische tradities kan begraven en eren. Dit is van onschatbare waarde voor de gelovigen en draagt bij aan hun gevoel van identiteit en verbondenheid.

Waardigheid

Een Islamitische Begraafplaats biedt de islamitische gemeenschap de mogelijkheid om hun dierbaren met waardigheid en respect te begraven, wat een fundamenteel aspect is van de islamitische traditie.

 

 

Ondersteun de Realisatie van de Islamitische Begraafplaats in Roosendaal

Jouw donatie draagt bij aan het respecteren en ondersteunen van de culturele diversiteit in Roosendaal.